Retouneren

Retouneren
 

Retourprocedure:

Mocht u een product willen retourneren dan is dit mogelijk. Stuur een email naar info@vinktoys.nl.

Geef in uw email aan uw ordernummer en welk produkt en hoeveelheid u wilt retourneren.

Verpak het bestelde artikel, in de originele verpakking en/of aanhechting van de labels (indien redelijkerwijs mogelijk) of een deel hiervan en zend deze retour aan :
 

Vinktoys.nl

Valk 7

3645 SG Vinkeveen

 

U kunt zonder opgave van reden binnen 14 dagen na de ontvangstdatum produkten retourneren. Hiervoor gebruikt je het Europese modelformulier voor herroeping die bij de levering is bijgesloten.

Terugbetaling van het aankoopbedrag en eventueel de verzendkosten van de heenzending (!) geschiedt binnen 14 dagen.

De koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren van het product en bijkomende kosten. Vinktoys.nl gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert als hoe hij het ontvangen heeft, en waar nodig verzekerd verstuurt.

Vraag altijd om een verzendbewijs bij de aanbieder die u pakket retourneert. Vinktoys.nl neemt geen verantwoording voor zoekgeraakte retour produkten.  

Bevalt je aankoop toch niet helemaal, maar heb je het al in gebruik genomen?

Voor al je aankopen geldt 14 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen ( anders dan de werking van het product te bekijken ) krijg je van ons dan ook een deelvergoeding tot een maximum van 75% van de aanschafwaarde.

Gepersonaliseerde (kerst) artikelen welke specifiek door de klant zijn opgegeven; zoals kerstsok, kerstzak en/of bestekhouders kunnen niet geretouneerd worden.